AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın unutmak

Kahve falında altın unutmak

Kahve falında altın unutmak garanti olacak bir yer edineceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın unutmak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında altın unutmak iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ütüyü fişte unutmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarını unutmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, zararının büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantayı unutmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okumayı unutmak yaşama isteğinin artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orucu unutmak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı evde unutmak sevilen birinin geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavul unutmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir