AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi temizlemek

Kahve falında bir şeyi temizlemek

Kahve falında bir şeyi temizlemek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, uzun yaşayacağına, verimin ve bereketin geleceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir şeyi temizlemek gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Kahve falında bir şeyi temizlemek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında bir şey temizlemek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyin uçtuğunu görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında izinsiz bir şey yemek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey istemek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Kahve falında kaybedilen bir şeyi aramak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey yakmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde bir şeyler görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir