AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey yakmak

Kahve falında bir şey yakmak

Kahve falında bir şey yakmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında bir şey yakmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek kazalara karşı da tedbirli olması gerekebilir.

Kahve falında bir şeyi yakmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sobada bir şeyler yakmak fesat kimselerin çıkacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir şey yakmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sobada bir şey yakmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Kahve falında yılan yakmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yılanları yakmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Kahve falında elle kına yakmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytan yakmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, elinize para geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir