AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıya bir şey dikmek

Kahve falında saksıya bir şey dikmek

Kahve falında saksıya bir şey dikmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında saksıya bir şey dikmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Kahve falında saksıya bir şey dikmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret eder.

Kahve falında saksıya çiçek dikmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalettir.

Kahve falında saksı çiçek dikmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işarettir.

Kahve falında saksıya dikmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına yorulur.

Kahve falında saksıya ağaç dikmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına inanılır.

Kahve falında saksılara çiçek dikmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saksıya fidan dikmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir