AnaSayfa / Genel / Kahve falında abuk subuk şeyler görmek

Kahve falında abuk subuk şeyler görmek

Kahve falında abuk subuk şeyler görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, başarılarının devamının geleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında abuk subuk şeyler gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Kahve falında abuk subuk şeyler görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek şeyini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeyler unutmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kaybettiği şeyi bulmak toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiye bir şey vermek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına delalettir.

Kahve falında kaybedilen bir şeyi aramak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynı şeyleri görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir