AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeyerek evlendirilmek

Kahve falında istemeyerek evlendirilmek

Kahve falında istemeyerek evlendirilmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeyerek evlendirilmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Kahve falında istemeyerek evlendiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında evlenmek istemediğini görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında istemedi biriyle evlenmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ailenin istemediği biriyle evlenmek para kazanmaya başlayacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet eder.

Kahve falında istemediğiyle evlenmek kalkınacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında kızının istemediği biriyle evlendiğini görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çok eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında istemeyerek evlendirilmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, depresyona gireceğine rivayet eder.

Kahve falında istemediği bir erkekle evlendiğini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir