AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi düşürmek

Kahve falında bir şeyi düşürmek

Kahve falında bir şeyi düşürmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyi düşürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı tartışmaya açmanız, kimlerin bir parçası olmak istediğini, kimlerinse olmayacağını anlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir şeyi düşürmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında gökten bir şey düştüğünü görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinden bir şey düşürmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil renkli şeyler görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan şeyi görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kendi işinin sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir şeyi korumak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her şeyin uçtuğunu görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir şey için dua etmek rakiplerin oyununa gelineceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir