AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı bulamamak

Kahve falında babayı bulamamak

Kahve falında babayı bulamamak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kendisini korumaya alacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, başarısızlığa düşeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında babayı bulamamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız kişilerle ilişkinizde veya evinizi ilgilendiren konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında babayı bulamamak mutluluk ve saadete, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin yolunu bulamamak geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kocasını bulamamak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, kendi geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşini bulamamak iflasın eşiğine geleceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabısını bulamamak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sperm bulaştığını görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşyalarını bulamamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti bulamamak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir