AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey arayıp bulamamak

Kahve falında bir şey arayıp bulamamak

Kahve falında bir şey arayıp bulamamak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey arayıp bulamamak gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir şey arayıp bulamamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyi arayıp bulamamak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi arayıp bulamamak onlar tarafından yüceltileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiyi arayıp bulamamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla arayıp bulamamak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında arayıp bulamamak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu arayıp bulamamak insanların birbirine kenetleneceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında ev arayıp bulamamak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir