AnaSayfa / Genel / Kahve falında şaşı olduğunu görmek

Kahve falında şaşı olduğunu görmek

Kahve falında şaşı olduğunu görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine rivayet eder.

Kahve falında şaşı olduğunu gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Kahve falında şaşırmış birini görmek hayatın kolaylaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında şaşı birini görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şaşı kadın görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında şaşırdığını görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine inanılır.

Kahve falında şaşı olmak hastalıklarının düzeleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yol şaşırmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü şaşı olmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında gözünü şaşı görmek yaşamının tazeleneceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir