AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeye gülmek

Kahve falında bir şeye gülmek

Kahve falında bir şeye gülmek edilen duaların kabul olacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeye gülmek gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında komik bir şeye gülmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeye gülmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın güldüğünü görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında camide gülmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ağlayarak gülmek sağlığının yerinde kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında espriye gülmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok gülmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında birisine gülmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir