AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak gülmek

Kahve falında ağlayarak gülmek

Kahve falında ağlayarak gülmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak gülmek gördüyseniz:

  • Hayatınıza veya işinize karışan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ağlarken gülmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayıp sonra gülmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Kahve falında bir ağlayıp bir gülmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında ağlayarak gülmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayıp gülmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında önce ağlayıp sonra gülmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşırı derecede gülmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, hakkıyla kazanca tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir