AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey yapıştırmak

Kahve falında bir şey yapıştırmak

Kahve falında bir şey yapıştırmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şey yapıştırmak gördüyseniz:

  • Borç alacak konuları, mali başlıklar, ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki gelişmeleri ilgilendiren alanlarda daha gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında bir şey yapıştırmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı yapılı görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işarettir.

Kahve falında tesbih yapıldığını görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yapılı mezar görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi yapı görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, uzun uzun dalıp gideceğine inanılır.

Kahve falında yol çalışması yapıldığını görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında apartman yapıldığını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalettir.

Kahve falında saçın yapıldığını görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir