AnaSayfa / Genel / Kahve falında yapılı mezar görmek

Kahve falında yapılı mezar görmek

Kahve falında yapılı mezar görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalettir.

Kahve falında yapılı mezar gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında mezar yapıldığını görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni yapılmış mezar görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yapılı mezar görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında yapılmış mezar görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında hırsızlık yapıldığını görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında mimari yapı görmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayin yapıldığını görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarihi yapılar görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir