AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı yapılı görmek

Kahve falında saçı yapılı görmek

Kahve falında saçı yapılı görmek insanların saygısının kazanılacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı yapılı gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

Kahve falında saçının yapılı olduğunu görmek günahlara, dost ve akrabalarla paylaşılacağına delalet eder.

Kahve falında saçın yapıldığını görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı yapılmış görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında gelin saçı yapıldığını görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının yapıldığını görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında saçları yapılı görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalettir.

Kahve falında saçını yapılı görmek huşu içinde devam edeceğine, mali olarak küçüleceğine inanılır.

Kahve falında yapılmış saç görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir