AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey bağlamak

Kahve falında bir şey bağlamak

Kahve falında bir şey bağlamak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şey bağlamak gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Kahve falında bir şey bağlamak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent bağlamak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ağaca çaput bağlamak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında lacivert eşarp bağlamak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan bağlamak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine inanılır.

Kahve falında el bağlamak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Kahve falında köpek bağlamak sorunlarının günden güne azalacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını bağlamak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir