AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette incir görmek

Kahve falında sepette incir görmek

Kahve falında sepette incir görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sepette incir gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında sepette incir görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sepet incir görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, başarıya giden yollarını açacağına delalettir.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek ticarette başarılı olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yumurta sepeti görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sepet içinde yumurta görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında sepette ekmek görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir