AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepetli balon görmek

Kahve falında sepetli balon görmek

Kahve falında sepetli balon görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepetli balon gördüyseniz:

  • Ortak işlerin karlı geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında sepetli balon görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sepet görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sepette çiçek görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet kırmızı elma görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine inanılır.

Kahve falında sepet yumurta görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepet içinde çok yumurta görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir