AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sepet görmek

Kahve falında siyah sepet görmek

Kahve falında siyah sepet görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sepet gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında siyah sepet görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, çok kötü günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş sepet görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, şansın yüze güleceğine işarettir.

Kahve falında yumurta dolu sepet görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet eder.

Kahve falında pembe sepet görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sepetle yumurta görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepetli balon görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye sepeti görmek ticaret ehli olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir