AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet dolusu üzüm görmek

Kahve falında sepet dolusu üzüm görmek

Kahve falında sepet dolusu üzüm görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sepet dolusu üzüm gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Kahve falında sepet dolusu üzüm görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek kötü günlerinden kurtulacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına inanılır.

Kahve falında sepet dolusu kiraz görmek kırılan kalbin onarılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, dualarının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir