AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek

Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek

Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sepet dolusu zeytin gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sepet dolusu zeytin görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işarettir.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet eder.

Kahve falında sepet dolusu yumurta görmek sermayesini kaybedeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu üzüm görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu kiraz görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sepet dolusu ekmek tartışmaların sona ereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına yorulur.

Kahve falında sepet dolusu balık görmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir