AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek yüksek mevkilere getirileceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, para yatıracağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kem gözlere geleceğine yorulur.

Kahve falında sepet dolusu ekmek gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu ekmek görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu elma görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir sepet dolusu yumurta görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sepet dolusu gül görmek kazançların artacağına, birçok iş teklifi alınacağına işarettir.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında sepet dolusu çilek görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sepet dolusu gül görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir