AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şehire gitmek

Kahve falında bir şehire gitmek

Kahve falında bir şehire gitmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bir şehire gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri ilerlemenizin önünde set oluşturabilir.

Kahve falında başka bir şehire gitmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, barış ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bir şehire gitmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, her daim bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında başka bir şehire gideceğini görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bir şehirden başka şehre gitmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında şehir dışına gitmek memur ise terfi edeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yeni bir şehire gitmek güzel ameller işleyeceğine, umutlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir