AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehir dışına gitmek

Kahve falında şehir dışına gitmek

Kahve falında şehir dışına gitmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, helal rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şehir dışına gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında şehir dışına gitmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şehir dışına çıkmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında şehir dışına taşınmak atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işaret eder.

Kahve falında şehir dışında olduğunu görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şehirden başka bir şehre gitmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bi şehire gitmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şehire gitmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bir şehire gitmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir