AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir şehir görmek

Kahve falında güzel bir şehir görmek

Kahve falında güzel bir şehir görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine işarettir.

Kahve falında güzel bir şehir gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Kahve falında güzel bir şehir görmek kendisine şifa olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çok güzel şehir görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel şehir görmek çok doğru bir yol tutulacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel bir şehir görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük şehirde olduğunu görmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şehire gitmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın şehir görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir şehir görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir