AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, korkularının yok olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Planlardaki son dakika değişiklikleri lehinize olabilir.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyla konuşmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü sanatçıyla konuşmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bayan sanatçı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü sanatçının öldüğünü görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü bir sanatçıyı görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında çok ünlü sanatçı görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü bir sanatçı görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü sanatçıyı görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir