AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet ekmek görmek

Kahve falında bir poşet ekmek görmek

Kahve falında bir poşet ekmek görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir poşet ekmek gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Kahve falında poşet içinde ekmek görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete ekmek koymak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında poşette ekmek sorunların büyük darbeler vuracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, emeğinden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşetin içinde ekmek görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek poşeti görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında poşet dolusu ekmek görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir