AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet ceviz görmek

Kahve falında bir poşet ceviz görmek

Kahve falında bir poşet ceviz görmek refah düzeyinin artacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir poşet ceviz gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Kahve falında bir poşet ceviz görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet eder.

Kahve falında poşette ceviz görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet taşımak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında poşet dolusu para görmek aşık olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında poşet aramak bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında turuncu poşet görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşette tavuk eti görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşetle balık görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir