AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşetle balık görmek

Kahve falında poşetle balık görmek

Kahve falında poşetle balık görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, dinamik olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında poşetle balık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında poşetin içinde balık görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşette canlı balık görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret eder.

Kahve falında poşete balık görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ona göre davranacağına tabir olunur.

Kahve falında poşete balık koymak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında bir poşet balık görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında poşetle balık görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında bir poşet balık almak ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında poşet içinde balık görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir