AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşet aramak

Kahve falında poşet aramak

Kahve falında poşet aramak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalettir.

Kahve falında poşet aramak gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Kahve falında poşet aramak aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet istemek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında poşet dolusu altın görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında poşet dolusu şeker görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına delalet eder.

Kahve falında poşette tavuk eti görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir poşet et görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil poşet görmek kalbinin küt küt edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında poşette muz görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir