AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet altın bulmak

Kahve falında bir poşet altın bulmak

Kahve falında bir poşet altın bulmak hayırlı günler yaşayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir poşet altın bulmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında bir poşet altın bulmak hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu altın görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında poşetle altın görmek maddi gücünün azalacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında bir poşet altın görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet içinde altın görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında poşette altın görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında küpte altın bulmak yeni alanlara yöneleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir