AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpte altın bulmak

Kahve falında küpte altın bulmak

Kahve falında küpte altın bulmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kazancı arttıracağına, daha güçlü bir hale geleceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Kahve falında küpte altın bulmak gördüyseniz:

  • Araştırmaları sıklaştırmak gerekiyor.

Kahve falında küpte altın bulmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpü bulmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küpün içinde altın bulmak hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın küp bulmak böylece aynı hataları yapmayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küp altın bulmak eski bir davanın tekrar açılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında bir küp altın bulmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına rivayet eder.

Kahve falında küple altın bulmak maaşının artacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında altın dolu küp bulmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir