AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşetle altın görmek

Kahve falında poşetle altın görmek

Kahve falında poşetle altın görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında poşetle altın gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Kahve falında bir poşet altın görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında poşet dolusu altın görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulur.

Kahve falında bir poşet altın bulmak çevresinin genişleyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında poşet içinde altın görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşette altın görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşetle altın görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bir poşet elma görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir