AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir parti liderini görmek

Kahve falında bir parti liderini görmek

Kahve falında bir parti liderini görmek akıl vereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir parti liderini gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında bir parti liderini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parti liderlerini görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında parti liderini görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna rivayet eder.

Kahve falında parti lideri görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet eder.

Kahve falında ülke lideri görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini partide görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında partiye gitmek işlerindeki karın artacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parti bayrağı görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir