AnaSayfa / Genel / Kahve falında partiye gitmek

Kahve falında partiye gitmek

Kahve falında partiye gitmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, onları gücendireceğine, işindeki verimin artacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, sevdiği insanların olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında partiye gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında partiye gitmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parti liderlerini görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında parti yapmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, her isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında parti görmek işlerinin zarara uğrayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum günü partisi görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında parti liderini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini partide görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde parti vermek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir