AnaSayfa / Genel / Kahve falında parti lideri görmek

Kahve falında parti lideri görmek

Kahve falında parti lideri görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına işarettir.

Kahve falında parti lideri gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir parti liderini görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında parti liderlerini görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında parti liderini görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında parti lideri görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tarikat lideri görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında evde parti vermek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında devrik lider görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, konforunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kendini partide görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir