AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini partide görmek

Kahve falında kendini partide görmek

Kahve falında kendini partide görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini partide gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında parti genel başkanını görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında parti yapmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parti lideri görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir parti liderini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında partiye davet edilmek güvenliğinden vazgeçeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında partiye gitmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parti binası görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parti başkanı görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir