AnaSayfa / Genel / Kahve falında parti bayrağı görmek

Kahve falında parti bayrağı görmek

Kahve falında parti bayrağı görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yanlış anlaşılacağına, istemediği halde borçlanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, güzel bir evliliğe, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına delalet eder.

Kahve falında parti bayrağı gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında parti bayrağı görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parti başkanı olmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parti görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parti liderini görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, başarısız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum günü partisi görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir parti liderini görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında partiye katılmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir