AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir paket almak

Kahve falında bir paket almak

Kahve falında bir paket almak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir paket almak gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Kahve falında sigara paketini atmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paket tuz görmek kendisine gelemeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paketler görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında paket yapmak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine paket vermek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında paket bisküvi görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah paket görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir