AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir otobüs dolusu insan görmek

Kahve falında bir otobüs dolusu insan görmek

Kahve falında bir otobüs dolusu insan görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, keyifli günler geçireceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir otobüs dolusu insan gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Kahve falında bir otobüs dolusu insan görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında otobüs dolusu insan görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu insan görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık dolusu para görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında çanta dolusu kağıt para görmek heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında bir poşet dolusu yumurta görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir