AnaSayfa / Genel / Kahve falında yastık dolusu para görmek

Kahve falında yastık dolusu para görmek

Kahve falında yastık dolusu para görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastık dolusu para gördüyseniz:

  • İşle, sağlıkla veya duygusal bir konuyla ilgili bazı durumları lehinize çevirebilir pozisyondasınız.

Kahve falında yastık dolusu para görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında yastığa para saklamak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastık içinde para görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yastık altında bozuk para görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet eder.

Kahve falında yastık altında para görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık altında para bulmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet eder.

Kahve falında yastık altına para saklamak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bavul dolusu para görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir