AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüyü canlı görmek

Kahve falında bir ölüyü canlı görmek

Kahve falında bir ölüyü canlı görmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüyü canlı gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin canlı görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Kahve falında ölüleri canlı görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü akrabayı canlı görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü annesini canlı görmek kazancının daha da artacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü canlı gibi görmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir