AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü adamı canlı görmek

Kahve falında ölü adamı canlı görmek

Kahve falında ölü adamı canlı görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölü adamı canlı gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölü adamı canlı görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş adamı canlı görmek edilen duaların kabul olacağına, iyi bir patron olacağına alamet eder.

Kahve falında ölen adamı canlı görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında ölü adamı sağ görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü adamı diri görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü adamın elini öpmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir adamın dirildiğini görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ölü devlet adamı görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, hak yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir