AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölü ve canlı kedi gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren sorunlar çözülmeyi bekliyor.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında canlı kedi görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında canlı kedi yemek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ve canlı yılan görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınını canlı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü canlı görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü canlı yıkamak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir