AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü canlı gibi görmek

Kahve falında ölüyü canlı gibi görmek

Kahve falında ölüyü canlı gibi görmek kazancı arttıracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rütbesinin artacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü canlı gibi gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Kahve falında ölüyü canlı gibi görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret eder.

Kahve falında ölü gibi yatmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü gibi olmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyor gibi olmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyormuş gibi olmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini canlı görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir