AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri canlı görmek

Kahve falında ölüleri canlı görmek

Kahve falında ölüleri canlı görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, sözünde duracağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüleri canlı gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Kahve falında ölü ve canlı balık görmek gönlünün rahata ereceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı ve hasta görmek afiyette giden düzeninden olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kadını canlı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüleri canlı görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin canlı görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün canlı olduğunu görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insanları canlı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir