AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide dans etmek

Kahve falında camide dans etmek

Kahve falında camide dans etmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, kısmetli kapıların açılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, ticaretin önünün açılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide dans etmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz var.

Kahve falında camide dans etmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dans etmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Kahve falında bir kızla dans etmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında sokakta dans etmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle dans etmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dansa davet edilmek hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, huzur ve mutluluk bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle dans ettiğini görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, refaha erileceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurda dans etmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir