AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüden mektup almak

Kahve falında bir ölüden mektup almak

Kahve falında bir ölüden mektup almak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında bir ölüden mektup almak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Kahve falında ölüden mektup almak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölüden mektup almak hayırlı işlere girileceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden mektup almak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölüye mektup yazmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı mektup görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan mektup almak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine delalet eder.

Kahve falında mektup yazmak onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mektup okumak stresinin çoğalacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir