AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir okul görmek

Kahve falında bir okul görmek

Kahve falında bir okul görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kısmetin açılacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir okul gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında okullu olmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında okul ve öğrenci görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul yıkılmasını görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında başka okula gitmek ruhsal olarak etkileneceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında okul sırasına görmek ün ve itibar sahibi olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski okuluna gittiğini görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında okulda kalabalık görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir