Kahve falında okullu olmak

Kahve falında okullu olmak bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, problemlere çözüm bulunacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okullu olmak gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Kahve falında okula sivil gitmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeni okula başladığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında okul hoca görmek hasta ve zor geçireceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okuldan çıkamamak maddi olarak zarar edeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında okulda koşmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini okulda sınavda görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, onu dinleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında öğretmen ve okul görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında polis okuluna gittiğini görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir